Diferit

Sex: masculin, feminin

Par: blond, saten, negru, scurt, lung,... deloc

Ochii: verzi, caprui, albastrii, negrii; mici, mari, oblici

Silueta: marime 0,....., XXL

Inaltime: un pitic al Albei ca Zapada,...., 1,75, 1,76,......, Guliver

Orientare sexuala: heterosexual, bisexual, gay.

Id de messenger: dupa imaginatia fiecaruia

Cum ai combina toate astea ca sa iasa perfectiunea? Si daca ai gasi perfectiunea, cum ai intretine-o?

Aparent, daca privim la insusirile de mai sus, in lume se gasesc o sumedenie de oameni, dar un numar limitat, care se tot repeta. Oricum ai (alege sa) fi daca urmezi graficul de mai sus, ai certitudinea ca inaintea ta pe acest pamant s-a mai plimbat cineva exact ca tine, dar care nu ai fost tu. Si totusi, se poate afirma asta pana la capat? Sau scapam un mic detaliu, ce practic reprezinta baza vietii, fundamentul pe care se naste toate actiunile si trairile noastre? Si cine poate spune ca a descoperit sufletul, caci el este acest "mic detaliu", si toate ascunzisurile (insusirile) lui, acele ascunzisuri ce de multe ori nici noi nu le intelegem, dar pe temeiul carora luam hotarari ce stim ca trebuie sa le luam?

Nu conteaza culoarea parului, conteaza cum il porti. Nu conteaza culoarea ori marimea ochilor, ci modul cum privesti, intr-un mod unic pentru cineva din lumea asta. Nu conteaza ce greutate ai ori ce haine porti, conteaza atitudinea cu care le porti. Nu conteaza cat de inalt esti, caci cerul poate fi atins in moduri diferite.

Nu conteaza ca esti gay sau nu, ci ce daruiesti din suflet lumii in care traiesti. Nu conteaza... sau n-ar trebui sa conteze, caci diferentele ar trebui sa ne ajute sa evoluam, iar punctele comune ar trebui sa ne ajute sa ne bucuram. Din pacate, unii uita sa priveasca la punctele comune, punand bariere intre ei si lume, nedandu-si seama ca in timpul asta stagneaza si nici nu se bucura de viata.

Autor: Florin C. Neagu; Preluare Angelicuss

Niciun comentariu: